dilluns, 20 de març del 2017

Comentaris de la Sessió: El noi del bus (Aina Li)

Lecto@ddicte!

Revisant les entrades del blog, hem observat que no s'han publicat els comentaris de les sessions, des d'octubre!!!



Així doncs, anirem penjant els comentaris (un dilluns si, un dilluns no). Perdoneu l'error. 

Avui és el torn de... El noi del bus d'Aina Li, que va ser la nostra lectura del mes de Novembre.

SINOPSIS

I si el teu amor pugés a la següent parada? Una història d'amor emocionant i captivadora, escrita per una adolescent!

La Diana agafa cada tarda el bus per tornar a casa després de l'institut. Aquella tarda, s'asseu al costat d'un noi guapíssim, però ell ha de baixar a la parada següent i s'acomiaden sense dir-se els noms ni donar-se els telèfons. Però la casualitat farà que es tornin a trobar i surtin junts seguint un pacte: no es diran els noms durant un mes, ell serà el noi del bus i ella la noia del bus.

La poca edat de l'autora (Aina Li) 17 anys! encara fa més especial aquesta bonica història. A més, volem destacar que vàrem poder parlar amb ella mitjançant correus electrònics i va ser molt amable responent-nos a totes les preguntes i a més... va fer-nos arribar una carta per a tots els Lecto@ddicte's!! Aina, t'ho agraïm moltíssim i t'animem a seguir escrivint.

Què han dit els nostres Lecto@ddicte's de la novel·la?
- Se m'ha fet rar el format de la narració (pels dos protagonistes) però igualment enganxa i es llegeix ràpidament. _ Pau
- Ha sigut una de les millors lectures d'amor: la idea del graffitti i de no conèixer els seus noms, em va semblar molt romàntic. David
- Reconec el mèrit de l'autora per la seva edat. M'agradaria apreciar els seus progressos si segueix publicant, desitjo que ho faci. L'he llegit amb interès i gust. Valoro el domini del ritme (velocitat de creuer constant). _ Carme
- A través d'una captiva narració, Aina Li ens atrapa amb una lectura addictivament romàntica. Una història que enamorarà als pre-adolescents. _ Laura

En general, tots hem coincidit que és una lectura que atrapa fàcilment, és ràpida de llegir i respecte els personatges... la Diana ens ha enamorat a tots i seleccionem l'escena que es coneixen al bus com a preferida, ja que és l'inici de tot el que vindrà després.

El noi del bus, ha sigut la segona lectura del club d'enguany, i la trobaràs a la secció Romàntica de la Sala Infantil/Juvenil de la biblioteca!

Puntuació: Notable!

Et recordem que la propera lectura és:
- La mutante (Cristina Hernández)

I tu, ja l'has llegit? Volem conèixer la teva opinió, gràcies pel teu comentari!

Bona lectura, jove.

2 comentaris:

  1. Hola Laura,

    Me n'alegro moltíssim que us hagi agradat el llibre i la veritat és que aquests comentaris de la sessió tant positius senten bé! Moltíssimes gràcies!

    Ens llegim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aina!
      Els Lecto@ddicte's t'agraïm les teves paraules (els correus, la carta i els comentaris). Gràcies a tu, per deixar-nos llegir tal bonica obra com és El Noi del bus.

      Bona lectura, Aina!

      Elimina