dissabte, 21 de gener del 2017

Sessió: La Emperatriz de los Etéreos (Laura Gallego)

Lecto@ddicte!

El proper dilluns, 23 de Gener a les 18h, (aula de formació, planta 1 de la biblioteca) tenim una cita literària!!






Et convidem a compartir la teva opinió sobre l'obra La Emperatriz de los Etéreos, amb nosaltresT'hi esperem!


Bona lectura, jove.

2 comentaris:

  1. Bé, com a companya de fàtigues literàrio-juvenils (que no són tantes, fet i fet), vos passo el meu comentari sobre la Emperatriz de los etéreos.
    Estarem d'acord en què és un llibre de fantasia i d'aventures. Però, un cop dins la història, t'adones que té una càrrega de profunditat diferent d'altres històries fantàstiques i d'aventures però en la línia de la Laura Gallego. M'ha sorprès el caràcter inicial de la protagonista, la Bipa, sempre tan pragmàtica ella. És igualment sorprenent com Laura Gallego ens assenyala la comparació amb els eteris i com la Bipa es rebel.la a la filosofia dels súbdits de l'Emperadriu. La búsqueda del seu amic Aer es converteix en un viatge iniciàtic on la Bipa no fa el Canvi cap a l'eternitat etèria, sinó el Canvi com a persona ferma que admet l'estima que sent per l'Aer.
    En definitiva, L'Emperadriu dels eteris és una novel·la que ens parla del pas de l'adolescència cap a l'edat adulta a través dels revessos que pot portar la vida. Laura Gallego parla d'aquest fet enmig de paisatges fantàstics de glaç, de terra i de llum.
    Espero que a la resta dels lecto@ddictes l'hagin gaudit tant com jo. A l'espera de la lectura de la pròxima novel·la!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola companya!! Quina il·lusió el teu comentari :)
      Fantàstica la teva aportació sobre la novel·la. En breu compartirem els dels nostres lecto@ddicte's!
      Us comento que la Mireia va treballar a la nostra biblioteca una temporada i també és una gran lectora de novel·la juvenil amb qui està en contacte amb la nostra moderadora Laura per parlar de moltessss lectures. Gràcies per la teva aportació.

      Bona lectura, companya!

      Elimina