diumenge, 30 d’abril del 2017

Novetats Abril

Lecto@ddicte!


Ja som 30 d'abril! I com cada final de mes t'informem de les novetats literàries que tenim a la biblioteca per a vosaltres. Malgrat ser diumenge i tenir tancada la biblioteca, hem deixat l'entrada programa per avui. Som-hi doncs!
Aquest mes, Sant Jordi, ha vingut carregat de novetats juvenils. Estàs preparat/da per conèixer-les? 


AVEYARD, Victoria. Corona cruel
BONAGA. Cristina ; TURIEL, Héctor. Mamá, ¡quiero ser youtuber!: todas las claves para entender el fenómeno que ha venido para quedarse
CASSIDY, Cathy. Cor de mandarina
DiCAMILLO, Kate. El verano de Raymie Nightingale
GALLEGO GARCÍA, Laura. Quan em puguis veure
GARBER, Stephanie. Caraval
HARDINGE, Frances. L'arbre de les mentides
SERODIO, Lara A.Tercer sense ascensor

MAZZARIOL, Giacomo. El meu germà persegueix dinosaures
El meu germà persegueix dinosauresés una història intimista, tendra i commovedora que subratlla la meravella que amaga la diversitat. Amb un tractament profund i còmic alhora, dolç i personal, d'un tema d'interès social com és la síndrome de Down.
Tens cinc anys, dues germanes i unes ganes boges de tenir un germanet amb qui jugar a coses de nens. Un bon dia els pares t'anuncien que aquest germà que vols, el tindràs i que serà especial. Estàs boig d'alegria: especial per a tu vol dir «súperheroi». Fins i tot li tries el nom: Giovanni.
Després ell neix i, de mica en mica, t'adones que sí, que és diferent dels altres, però que de súperpoders no en té. Al final descobreixes l'expressió «síndrome de Down» i el teu entusiasme esdevé rebuig, fins i tot vergonya. Hauràs de passar l'adolescència per entendre que la teva idea inicial no estava equivocada. Deixar-te commoure per la vitalitat de Giovanni per concloure que potser sí que és un súperheroi de veritat. I que, sigui com sigui, és el teu millor amic.
Cada persona té un món únic a dins. Aquest és el de Giovanni.

No esperis més i agafa-les en préstec! N'has llegit algun d'ells? Esperem el teu comentari!

Bona lectura, jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada