dilluns, 22 de maig del 2017

Comentaris de la Sessió: Bella Malícia (Rebecca James)

Lecto@ddicte!

La nostra lectura del mes de Febrer va ser Bella Malícia de Rebecca James, i com cada quart dilluns de mes, els lecto@ddite's vam reunir-nos per comentar la novel·la.

SINOPSIS
Si ets bella i jove, també pots ser dolenta.
Després del brutal assassinat de la seva virtuosa germana, la família de la Katherine queda destrossada. Per tal de fugir de l'atenció dels mitjans de comunicació, cruels i implacables, la família es trasllada a una nova ciutat on la Katherine espera començar de nou.A la nova escola, la Katherine coneixerà la bella i encantadora Alice Parrie, que l'ajudarà a oblidar el seu passat tràgic i dolorós i de qui es farà amiga íntima. Però ser amiga de l'Alice no resulta tan fàcil com sembla, i a mesura que les noies es van coneixent, la Katherine va descobrint el seu costat més fosc, i una cosa més i molt important: a l'Alice ningú no li fa el buit.


Cal dir que no tots vam poder acabar de llegir la novel·la a temps però... la lectura no ens ha deixat indiferent.

- M'ha impactat molt esta història. Sentiments d'expectació, por, ràbia... però també de reconcialiació, perdó i amor. I això és el que trobo de les bones novel·les: que han de provocar sensacions. _ Mireia
- Feia temps que una lectura em deixava amb aquesta sensació: bona, dolenta, desconcertant? No sé quina paraular és la correcta. Una lectura addictiva. _ Laura
 


Bella malícia, ha sigut la cinquena lectura del club, i la trobaràs a la secció d'Intriga de la Sala Infantil/Juvenil de la biblioteca!

Puntuació: Notable!

Et recordem que la propera lectura és:
- Fora de mi (Sharon M. Draper)

I tu, ja l'has llegit? Volem conèixer la teva opinió, gràcies pel teu comentari!

Bona lectura, jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada