dilluns, 8 de maig del 2017

Comentaris de la Sessió: La Emperatriz de los Etéreos (Laura Gallergo)

Lecto@ddicte!


Continuem penjant els comentaris (pendents) de les sessions anteriors. Avui és el torn de... La Emperatriz de los Etéreos de Laura Gallego, que va ser la nostra lectura del mes de Gener.

SINOPSIS

Cuentan que, más allá de los Montes de Hielo, más allá de la Ciudad de Cristal, habita la Emperatriz en un deslumbrante palacio….
Bipa no cree en los cuentos de hadas. No le interesa lo que pueda haber más allá de las Cuevas donde habita su gente. Pero cuando su amigo Aer, fascinado por la leyenda de la mítica Emperatriz, parte en un viaje hacia una muerte segura, Bipa irá a buscarlo, arriesgando su propia vida en un mundo de hielo bañado por la luz de la estrella azul, persiguiendo algo que puede no ser más que una quimera. ¿Existe de veras el Reino Etéreo? ¿Existe algo más allá de la confortable seguridad de las Cuevas? ¿O, por el contrario, no hay más que frío, muerte y oscuridad?

Vam iniciar l'any amb novel·la fantàstica. La sessió fou enriquidora parlant de la novel·la i d'altres obres de la mateixa autora (Laura Gallego), i d'altres novel·les del mateix gènere literari.

Què han dit els nostres Lecto@ddicte's de la novel·la?
- Un viatge imprevisible en que molts s'apunten i pocs retornen. _ David
- Un relat fantàstic on el misteri i la fantasia es mesclen per donar pas a una història tant extranya i impressionant que no pots parar de llegir-lo. _ Luca
- Una novel·la que ens parla del pas de l'adolescència cap a l'edat adulta a través de paisatges fantàstics de glaç, terra i llum. _ Mireia
- Una gran aventura entre el gel i el glaç, on regne la transparència. Gràcies a la Bipa, que parteix el seu viatge en busca de l'Aer, farem un viatge interior molt interessant. Una novel·la de fantasia amb un bonic rera fons. _ Laura
- Confesso que no l'he acabat de llegir, l'he trobat massa fantasiosa per a mi. _ Carme

Per aquesta ocasió, hem preparat un mural. Què us sembla? El trobareu penjat a la sala Juvenil de la biblioteca.

En general, tots hem viatjat, amb la Bipa, a un destí que poc coneixíem d'ell, passant per l'aventura de la família, amistat i del camí personal de la protagonistat. I tot ell, envoltat de molta fred!

La Mutante, ha sigut la quarta lectura del club d'enguany, i la trobaràs a la secció Fantasia de la Sala Infantil/Juvenil de la biblioteca!

Puntuació: Excel·lent!

Et recordem que la propera lectura és:
- Bella matícia (Rebecca James)

I tu, ja l'has llegit? Volem conèixer la teva opinió, gràcies pel teu comentari!

Bona lectura, jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada