dissabte, 20 de maig del 2017

Sessió pel·lícula: Las ventajas de ser un marginado

Lecto@ddicte!

El proper dilluns, 22 de Maig a les 18h, (petit auditori, planta 2 de la biblioteca) tenim una cita literària!! Projectarem la pel·lícula de la nostra lectura del mes: Las ventajas de ser un marginado.





Per fer més curta l'espera... et convidem a veure'n el trailer aquí! Fins dilluns, t'hi esperem! 

Bona lectura, jove.

2 comentaris:

  1. Bon dia de nou, espero que la pel·lícula hagi estat com el llibre. No la he vista, però pel que fa al tràiler, crec que li farà justícia al llibre.
    D'aquest, el què m'ha sorprès és la visió tan positiva que ofereix l'autor del protagonista principal. De fet, el títol ja ho mostra. Sent marginat pot tenir avantatges? Charlie ho veu clarament. És acceptat per Patrick i Sam, un parell d'outsiders com ell. Tot i que les seves pors i la seva negativitat interior que li poden jugar males passades, amb l'ajuda dels seus amics i les lectures que li proporciona el seu professor de llengua, se sent infinit. És a dir, Charlie és un tipus únic. Així ho expressa al destinatari de les cartes que va escrivint en el seu primer any d'institut, una mena d'amic invisible. O potser no és tan invisible? El lector o lectora se'n fa amic o amiga de Charlie. El pot comprendre ja que tots i totes, en algun moment de la nostra vida, ens hem sentit marginats. Però Stephen Chbosky ens demostra que la marginalitat pot esdevenir el fet de ser únics i inimitables. Molt bona novel·la!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Mireia!
      Efectivament, la pel·lícula va agradar a tots malgrat que alguns encara ens faltaven algunes pàgines per acabar la novel·la.
      Un mes més, moltes gràcies per compartir la teva opinió del llibre amb nosaltres. Dilluns els posarem en comú, però crec que coincidirem força.

      Bona lectura, jove!

      Elimina